Lokket til vægttab

Lokket til vægttab

Lad os nu bare være enige om en ting: Vi piger kan ikke lide, at vores mænd bliver for tykke! Der er da intet mere ucharmerende og nærmest ulækkert end en mand med vom, vel? Min kære mand – Olaf – havde over de senere år lagt sig pænt ud, og her i foråret 2015, da jeg så ham i badebukser på en ferie, tænkte jeg, at nu skulle det altså høre op! Han måtte simpelthen på en slankekur, der virker! Men det var nemmere sagt end gjort, så jeg tog lidt kvindelyst i brug sammen med en kærlig udnyttelse af hans forfængelighed og kærlighed til smykker. Olaf kan nemlig godt lide smykker til mænd og meget gerne dem fra Marjoe, som jeg har linket til.

Den lumske plan

Jeg sagde til Olav, at han skulle gå på Marjoe hjemmesiden og finde sig 5 ting, han gerne ville have. Han var da lidt overrasket, men som en god ægtemand gjorde han, hvad han fik besked på 😉 Og han viste mig så 4 forskellige smykker og sørme også et ur. Olaf er glad for herreure, og han opdagede, at Marjoe nu også sælger herreure, som du kan se her.

Jeg roste hans valg og gjorde ham helt fyr og flamme efter de ting, hvorefter jeg sagde til ham, at for hver gang han havde tabt 2 kilo, ville jeg sporenstregs gå ind og bestille en af tingene, til han havde fået dem alle 5 og dermed havde tabt 10 kilo. Da han var færdig med at grine, sagde han, at den var han sgu med på!

Vægttabsmissionen lykkedes

Olaf gik til opgaven med megen koncentration, og da vi nåede 10. september i rå, havde han fået alle sine 5 gaver fra Marjoe.dk – og jeg havde fået en meget flottere ægtemand at se på igen. Nu var det så, at Olaf foreslog, at jeg måske skulle kigge nærmere på den spisestil, han havde adopteret – så jeg kunne følge med i hans gode udseende, som han sagde det. Og nå ja – måske skulle jeg også lige smide et par kilo og trimmes lidt?