Servicering af stillads

Servicering af stillads

Vi er godt nok trætte i dag. Det er faktisk sådan, at vi ikke gider at stå op og lave morgenkaffe. Tanken om at skulle på indkøb og sørge for, at ungerne får en god weekend med massevis af aktiviteter, er uudholdelig. Hvis bare vi havde haft omtanke nok til at sende børnene hen til deres bedsteforældre i denne weekend, så ville jeg ikke have så dårlig samvittighed over at blive liggende her i sengen til i eftermiddag. Men den omtanke havde vi ikke. Og egentlig så havde vi jo heller ikke troet, at det ville tære så meget på vores kræfter. Men det gjorde det. Vi har nemlig fået hevet det facadestillads ned, som har dækket den ene af vores hus mure i månedsvis. Vi har selv gjort det. Altså taget stilladset ned. Vi havde brug for, at håndværkerne kom og gjorde noget ved taget. Samtidigt var der noget med en omfugning oppe på førstesalen. Heldigvis på samme side af huset. Så udgifterne til stilladsudlejning blev mindre, end vi havde regnet med. Rart nok.

Gode folk

Håndværkerne kom og udførte arbejdet. De har gjort et udmærket stykke arbejde. Og vi har faktisk betalt de fleste af omkostningerne allerede. Det er rart at tænke på. Men de – håndværkerne – har bare ikke taget deres stillads med sig. Det har stået ved vores mur i rigtigt lang tid, og vi har faktisk ringet til firmaet mange gange for at høre om, hvornår de vil komme og pille det ned. Det vil jo være rart at kunne få ordnet beden ved muren. Hver eneste gang vi har ringet, har vi fået at vide, at de kommer om et par dage. De har ikke brug for at kunne lukke sig ind, så vi skulle ikke bekymre os om noget som helst. Vi kunne bare gå på arbejde. Det var ikke nødvendigt, at der er nogen hjemme. Og den forklaring har vi fået flere gange.

Ikke så godt endda

I sidste uge, da min mand talte med dem og fik samme forklaring igen, så blev han lidt sur. Han gav ikke meget for det firmas stilladsservice og besluttede derfor, at vi selv piller stilladset ned. ”Det kan da ikke være så svært. Det er vel bare som at leje med Lego i kæmpestørrelse. Man skruer det ned, starter fra oven og arbejder sig ned.” Mente han!

Så det besluttede vi at gøre. Vi tænkte faktisk på at lægge alle delene ud på vejen, så håndværkerne bare kan komme forbi og hente det. Men det går ikke, så nu har vi et facadestillads liggende i indkørslen til vores carport. Det er ikke et særligt kønt syn. Og faktisk er vi nødt til at parkere ude på gaden.Næste gang vælger vi altså det bedste stilladsfirma, og vi har hørt, det er dem her: https://phdstillads.dk/

Og det er grunden til, at vi ikke kan komme ud af sengen i dag. Vi knoklede med at få facadestilladset pillet ned hele dagen i går. Og resultatet er rygsmerter, træthed og meget ømme muskler. ”Så meget for fitnesscentre” – det går op for mig, at jeg aldrig har fået trænet alle musklerne igennem. Og hvorfor kommer de ikke, og henter stilladset i dag?