50 og ikke fed og færdig

50 og ikke fed og færdig

Jeg bliver snart 50 år – faktisk her i marts. Jeg har overvejet, hvordan jeg vil fejre dagen. Skal det være med en stor fest? Skal det være noget mindre med de nærmeste venner? Eller skal jeg give mig selv en flybillet?

Jeg har rejst en del – men aldrig alene! Siden jeg er single, har jeg ikke en kæreste at rejse med. Jeg kunne rejse med en veninde, men jeg har overvejet, om jeg ikke skulle kaste mig ud i at tage en rejse alene?

Der er mange spændende steder at rejse til. Jeg kunne købe en flybillet til Rom – eller hvad med en lige nu meget billig flybillet til New York, Paris eller London.

Siden jeg overvejer at rejse alene, skal det være et sikkert sted – og jeg vil have mit hotel i et sikkert område.

Jeg har været en del i Italien, men kun en gang i Rom, og det var meget kort. Jeg kunne godt lide Rom, så det er bestemt værd at se nærmere på, om jeg kan finde en billig flybillet til Rom.

 

Så er der New York. Jeg har været en del gange i USA, men det har været mest Florida, Californien og Nevada. New York har jeg aldrig været. Det kunne være et herligt shoppingmekka for mig og med garanti en masse gode madoplevelser.

Paris har jeg været i forretning, men aldrig for fornøjelse. Jeg er ikke så stærk på fransk, men det går jo nok i en hovedstad med engelsk. Endelig er der London, som helt sikkert kunne være en oplevelse. Masser af shopping og madoplevelser.

Hvor finder jeg så de billige flybilletter til min rejse? Jeg må have fundet en portal online, hvor jeg kan sammenligne disse fire destinationer.

Jeg tænker, at jeg vil tage en lille uge, hvis det bliver New York – og sikkert en forlænget weekend, hvis det bliver enten, Rom, Paris eller London.

Uanset hvad er jeg meget spændt på at komme af sted og fejre min fødselsdag med maner! Og med den helt geniale portal til at finde de billigste flybilletter – rejsepriser.dk – er det jo nemt!