Den gode bryllupsnat

Den gode bryllupsnat

Den bedste del af dit bryllup sker måske efter, at gæsterne er gået hjem, og du tager brudekjolen af. Det er trods alt din bryllupsnat, og I vil gerne have noget alene tid. Og du vil gerne gøre det til noget specielt.

 

I dag er der store forventninger til at gøre bryllupsnatten til noget særligt. Måske fordi de fleste allerede bor sammen, når de bliver gift. Men du behøver ikke stå på hovedet for at gøre det specielt. Der er mange små ting, I som par kan gøre. Her er nogle forslag:

 

 1. Flirt med hinanden under brylluppet. I er naturligvis travle med jeres gæster, men tag jer også tid til hinanden. Flirt, kys og rør hinanden. Alt dette bygger forventning til bryllupsnatten.
 2. Lad det rum, I skal overnatte I, dufte lækkert. Hav blomster ved sengen, og sørg for at have duftlys også. Du kan også bruge duftende olier i sengen. Både lavendel og jasmin skulle øge lysten.
 3. Lad ham bære dig over dørtærsklen. Denne gamle tradition skulle give held og lykke til parret, og det kan være noget sjovt for jer at gøre sammen. Måske starter I med at give hinanden en fodmassage – I har stået hele dagen – og fortsætter så med resten af kroppen.
 4. Lav en playlist med noget musik, I begge kan lide. Måske noget romantisk eller musikken fra jeres første dans.
 5. Hav noget sexet lingeri på. For eksempel selvsiddende strømper, hofteholder og et korset eller måske bustier. Der findes også sexet undertøj til bryllupsnatten i plus size, og din mand vil elske dette sexede indslag.
 6. Hav jordbær og champagne parat, og lad din mand spise fra din hånd og omvendt. Det er en fræk måde at starte natten på.
 7. Du kan også sætte billeder af jer på værelset, hvis I er på hotel. Det gør det mere personligt.
 8. Giv ham bind for øjnene, og kom noget chokolade på din krop og bed ham om at finde det med sin tunge – og gør det ved ham bagefter.
 9. Sørg for den rette belysning. Måske har I kun stearinlys.
 10. Køb et par sexede boxershort til din mand – eller hvad du nu kan lide at se ham i – og læg dem på sengen, så de er klar til ham.
 11. I kan også aftale, at I begge har købt et sexlegetøj, I har lyst til at bruge.
 12. Tag et dejligt karbad sammen. Hav stearinlys på badeværelset og velduftende olier.
 13. Husk Do not disturb – det gælder både for hjemme og på hotel. I kan altid snakke med venner og familie dagen efter.
 14. Måske har I aftalt en periode uden sex inden brylluppet for at gøre det mere specielt på bryllupsnatten.
 15. Og husk nu endelig at snakke om jeres fantastiske dag, når I falder i søvn i hanandens arme.
 16. Næste dag har I måske arrangeret morgenmad på hotellet – hvis I er på hotel – og slut morgenmaden af med at få massage på værelset.

Latex og wetlook

 

Min kæreste og jeg har et hedt og spændende sexliv. Det er aldrig det samme, og han er fuld af gode ideer til fornyelse. Vi er ikke bange for at prøve noget nyt og er meget trygge ved hinanden.

 

Den anden dag spurgte jeg ham, om han kunne tænke sig at se mig i Latex. Og han så helt drømmende ud i blikket og sagde, at det kunne være frækt og spændende. Han er glad for min krop og syntes, det kunne være hot at se mig i et stramt latex outfit af en eller anden art. Det var en fantasi, han længe havde haft. Vi køber jo jævnligt diverse sexet til mig, og vi har 2 klare favoritbutikker:

 

http://temptedbynight.com/da/

 

http://houseoflingerie.com/da/

 

Jeg har aldrig prøvet latex før, så som med så meget andet måtte jeg en tur på Google og finde ud af, hvordan det så gøres. Jeg læste på mange sider og forskellige blogs og artikler, og her er, hvad jeg fandt ud af:

 

Latex er et unikt og sjovt materiale at have på, men det kan være lidt skræmmende, hvis du ikke har prøvet det før. Mange kender det fra film som for eksempel cat woman og er derfor interesserede i at starte med et sort catsuit. Det er klassisk og meget populært og set i film som Matrix og Underworld.

 

Latex er et materiale, som du skal lære, hvordan du bærer det, så start ikke ud med at være for ambitiøs. Start med mindre beklædningsdele som for eksempel handsker, trusser eller et mini skirt. Du skal mærke efter, hvordan det føles at have latex på huden, hvordan det føles at bevæge sig i det og lege i det. Kan du lide fornemmelsen, kan du fortsætte til større beklædningsdele og vide, om det er noget, du synes om.

 

Her kommer der så en dejlig overraskelse. Latex er sjovt og frækt, selv inden du får det på. For at kunne komme i det skal du putte glidecreme både på latex beklædningsdelen og på dig selv. Ja, det er sandt! Fordi latex har en tendens til at klistre til huden, når du tager det på, bruger du en silikone baseret glidecreme for at gøre det nemmere. For eksempel hvis du tager latex selvsiddende strømper på, kommer du glidecreme på dine fødder og ben. Dernæst drypper du noget indeni strømperne og gnider det ind med hænderne, så alle overflader er dækket indeni. Når du så skal klædes på, trækker du langsomt latexen op af benet. Det kan være en temmelig sensuel oplevelse.

 

Du skal være forsigtig, når du klæder dig i latex. Materialet er tyndt og kan rives i stykker, hvis du ikke er forsigtig. Pas også på med smykker og negle ikke at beskadige materialet.

 

Jeg har tænkt mig at starte ud med en fræk kort nederdel i latex samt et par latex handsker. Jeg går efter et wetlook og er spændt på, hvad min kæreste siger til det. Jeg har fundet en fræk BH fra denne her webshop med wetlook, hvor selve brystvorterne ikke er dækket. Det er nærmest en skål eller holder under brysterne. Det bliver et super frækt sæt.

 

Har du erfaring med latex? Måske med et catsuit – hører jeg gerne fra dig.