Minilån er også noget for dig!

Minilån er også noget for dig!

Tiderne hvor bankerne sad tungt på markedet, som udlåner af penge, er slut. I dag findes der et hav af andre muligheder for, at låne penge og det gør mange danskere brug af. I forbindelse med finanskrisen begyndte bankerne, at blive rigtig nervøse for, at låne penge ud.

Hvor de tidligere havde haft meget få krav for, at låne penge ud, blev kravene pludselig hårde. For nu kunne de ikke længere være sikre på, at få deres penge tilbage. Det ramte desværre rigtig mange danskere, der pludselig ikke fik mulighed for, at foretage lån. Der ellers kunne være nødvendige for, at få privatøkonomien til, at hænge sammen.

Lån uden om banken

Bankernes frygt for at låne penge ud, gjorde at nye låneudbydere i Danmark så dagens lys. Investorer så nemlig en mulighed for at tilbyde små lån til dem, der var kommet i klemme i deres bank og ikke længere kunne få et lille lån.

Derfor har vi i dag, én masse udbydere af såkaldte minilån. Et minilån er et lille lån (normalt maksimalt 50.000 kroner), der kan tages for, at få lidt luft i økonomien. Der er ikke tale om et huslån eller lignende, men et lån der kan tages let uden at skulle stille sikkerhed.

Meningen med minilån er, at det skal være små lette lån. Det vil siges, at de fleste minilån kan tages uden, at man skal kæmpe for meget med papirarbejde og kritiske spørgsmål. Det gør selvfølgelig også lånene lidt dyre, da udbyderne løber en større risiko. Men de skal til gengæld heller ikke bruge så meget tid på administration og spare noget på den front.

Et lån ad gangen

Man skal ikke bruge minilån, som banklån. Det vil sige, at man ikke bør optage mange minilån af gangen. For renten er højere end på banklån, så det kan ende med, at blive rigtig dyrt. Men hvis man har 1-2 minilån og en fin indkomst, burde det ikke være et problem, at få betalt det tilbage. Det er dog altid en god ide, at sikre sig, at lånet kan blive betalt tilbage inden man tager det.

Der findes masser af muligheder for at få et minilån i Danmark. Det er meget personligt hvad man er på udkig efter og derfor er det også vigtigt, at man selv bruger noget tid på, at undersøge mulighederne.

Det er selvfølgelig altid én god ide, at høre hvad andre har, at sige. Men i sidste ende kender du selv din økonomi bedst. Så har du har bedst muligheder for, at finde ud af hvad du har råd til og hvad du skal holde dig fra. Man kan altid rådføre sig hos andre, men i sidste ende skal man selv tage beslutningen.

Et par gode og kendte eksemplarer på udbydere af minilån kunne dog være:

TrustBuddy

Stiller meget få krav til én og derfor har stort set alle, der ikke er registrerede i RKI, mulighed for, at få et lån hos Trust Buddy. Du kan låne op til 5.000 kroner og du skal betale lånet tilbage indenfor 30 dage. Husk at du kan få et gratis lån i 30 dage: Hurtige-lån.dk, og det er ikke noget problem at låne til gæld på denne låneside.

Leasy minilån

Leasy minilån har nogle flere krav for lånere. Derfor er det langtfra sikkert, at man kan få et lån hos Leasy. Det vil dog i de fleste tilfælde stadig være lettere, end hos den ”almindelige” bank. Hos Leasy kan man også låne op til 150.000 kroner, så der burde være penge til det man mangler. Finanskrise eller ej, så er der mange muligheder for at få et hurtigt gratis Leasy minilån 5000: Weekend-lån.dk.