Nyt fra Apple

Nyt fra Apple

Der et en ting, der har floreret i rigtig mange mobilfanatikeres bevidsthed i efterhånden flere år: iPhone 5. Efter den forholdsvis skuffende lancering af iPhone 4S for et år siden, har folket virkelig hungret efter en iPhone med et splinternyt design. Derfor kommer lanceringen af iPhone 5 da også helt rettidigt – nu er der endnu flere mulige købere. Men lad os se lidt nærmere på iPhone 5, covers og mobiltilbehør i al almindelighed i dette indlæg.

iPhone 5 features

Det er altid svært at læse Apples tanker, men der har været rigtig mange gode bud på, hvad den nye iPhone 5 kommer til at indeholde. Vi ved jo, at den store succes fra 4S, SIRI, med stor sandsynlighed bliver ført videre til 5’eren – der er i hvert fald intet, der tyder på, at Apple går væk fra denne succes. Men kommer SIRI på dansk i den nye iPhone 5? Det er svært at spå om.

Desuden har der været en del snak om, hvor det egentlig er, Apple skal sætte ind og slå konkurrenterne. Særligt må man sige, at Samsung er blevet stærke på mobilmarkedet – både på mobiler, covers og mobiltilbehør. Så mon ikke Apple har kigget Samsung lidt over skulderen i forbindelse med lanceringen af iPhone 5 – også selvom de to giganter er i retssager konstant.

iPhone 5 covers

Hvis du vil købe et cover til iPhone 5, er webshoppen inCover.dk et særdeles glimrende sted at starte. Du kan allerede nu se det store udvalg fra webshoppen og der er ingen tvivl om, at med iPhone 5 på markedet, bliver der igen lagt op til at forbrugerne skal købe fede covers til deres dyrebare mobiler.

Selvom incover.dk sælger mobiltilbehør, så er det altså ikke udelukkende ‘kedelige’ sager som opladere og andet i den stil. Der er derimod tale om super fede covers, tastatur til iPad og meget andet. Derfor synes jeg, du skal taget et kig på shoppen næste gang du står og mangler et eller andet, der skal gøre din iPhone 5 lidt sejere.

Mit mobiltilbehør

Jeg har haft en mobiltelefon siden jeg var i starten af mine teenageår, så jeg ved, hvor kedelig en dårlig mobil kan være. Ikke desto mindre er der intet værre end en dårlig mobil, der ikke kan gøres lidt sejere med mobiltilbehør. Nu er det efterhånden de færreste, der ikke ejer en smartphone, som vist langt fra kan kaldes kedelige, så problemet er nok ikke stort længere. Men selv en smartphone kan altså gøres meget federe, hvis man tuner den med alskens mobiltilbehør.

Desuden er der også sikkerheden at tage hensyn til, når man render rundt med en mobil til mange tusind kroner i lommen. Skærmen kan f.eks. hurtigt blive ridset, hvis man ikke passer på. Derfor kan du også købe et lille såkaldt invisible shield til at putte på din skærm. På den måde kan du give den gas og have lommen fuld af både nøgler og mobil uden at der kommer skrammer på skærmen. Det er i hvert fald en rigtig god investering, hvis du vil passe godt på din mobil.