Så hold da den gode sommerferie hvert år

Så hold da den gode sommerferie hvert år

Det kan være dyrt at tage på sommerferie, så derfor er det ikke alle der har råd til at tage af sted hvert år. Jeg har selv haft det på hel samme måde, for det er ikke fordi jeg tjener særlig meget, at jeg har råd til at tage på sommerferie hvert år. Jeg har nemlig fundet en måde, hvor på jeg kan finde billig biludlejning Nice. I helt gamle der, der gjorde vi faktisk det, at vi kørte ned til Provence i vores egen bil. Dette er med tiden en halv dyr fornøjelse, hvis man regner det hele med.

Grunden til at jeg siger det på den måde er, at men nemlig skal have at tage det værditab du har på din bil med i regne stykker. Hvis du ikke gør det, så er det billigere at køre selv derned, men man kan bare ikke se bort fra det. Den første måde jeg forsøgte at gøre noget ved det, det var så at leje i bil i Tyskland, for på den måde at spare en hel del. Jeg tror vi gjorde det to gange, og så kom jeg til at tænke over, at det kunne være meget sjovt lige at undersøge hvad en flybillet og biludlejning Nice ville koster. Nice har sin egen lufthavn, så det er ikke fordi du lander langt væk, og dermed har en lang køretur. Transporttiden i flyet til Nice er kun total lige omkring 2½-3 timer, så det er en hel del mindre end hvad du skal bruge i bil på den samme tur.

Hvis du kører i din egen bil, så kan det også være en god idé at tage en overnatning, for det er en lang tur. hvis i derimod vælger at kører direkte, så har man typisk brugt så mange timer derned, at man er lidt død i kroppen dagen efter. derfor mister man typisk en del af den første ferie dag, fordi man lige skal falde ned ovenpå den lange køretur. I sommer perioden der kan der i perioder være lange køer ned gennem speciel Tyskland, og det kan godt få temperamentet til at stige lidt. Specielt hvis man er uheldig at ramme ind i en af de lange køer der kan opstår i Tyskland. Benzin er heller ikke helt billigt mere, så derfor kan der bruges mange penge på transport.

Vi har valgt, at vi ikke længere vil køre så langt på ferie mere, så derfor tager vi altid en billig flybillet derned, go så bruger biludlejning Nice. Vi har faktisk regnet os frem til, at vi spare mange penge på at rejse på den måde. Hvis du også gerne vil ned i dette område, at er mit forslag hermed giver videre. Du mister heller ikke nogle feriedage, fordi du ikke er helt oplagt når du flyver. Det er så dejligt afslappende, og man er frisk nok til at tage ud og spise etc. når man lander. Vi holder om ikke andet meget af at rejse på denne måde.