Effektiv slankekur og træning

Effektiv slankekur og træning

Kender du til Per Nielsen? Jeg spørger, fordi han i mere eller mindre stilhed er gået hen og blevet nærmest en guru, når det handler om at ændre livsstil, tabe sig og komme i gang med en træning, der fastholder et vægttab. Måske skal vi lige starte med at slå fast, hvem Per Nielsen er. Du kan besøge hans hjemmeside her: http://www.pernielsen.com/

Så langt så godt – nu skal jeg så lige ridse bare et beskedent uddrag fra hans imponerende CV op for dig:

 • Uddannelser:
  Personlig træner. Fitness instruktør.

  Kost og Ernæring.

  Anatomi og fysiologi.

 • Sportslig karriere:
  Helsingør IF. Elite 3000.

  Team Helsinge.

  SG Köndringen Teningen (Tyskland).

Ikke bare endnu en slankekur

Mange mennesker gennemgår et hav af slankekure – lige fra de mere eller mindre latterlige af slagsen, som du kan finde i ugebladene over mere pompøst anlagte som for eksempel Atkins, Banankuren og hvad ved jeg. Og de taber sig. Hurtigt endda. Og derefter tager de så på igen – omtrent lige så hurtigt, som de tabte sig. Det er dette skisma, der interesserer Per Nielsen, og det fik ham til – efter at have studeret og forsket i området – at udvikle et alternativ til de bevidstløse slankekure:

Vægttabsprogram

Med et program, der i stedet for en generisk plan (one size fits all) består af en unikt udarbejdet plan til hvert menneske, og som kombinerer en nøje tilpasset fysisk træning med den helt rigtige kost, har Per Nielsen slået hul på bylden så at sige. 99 ud af 100, der følger hans program, opnår et varigt vægttab, en bedre fysik og en fornyet livsglæde og generel sundhedsmæssig forbedring. Og det er jo altså ikke at kimse ad, vel?

Hvad er det så, der er så anderledes ved dette vægttabsprogram? Først og fremmest er det den i øvrigt helt nødvendige kombination af kost og træning. Mange slankekure handler udelukkende eller primært om det, du spiser – og mange træningsprogrammer beskæftiger sig udelukkende eller primært med den fysiske træning. Begge dele er lige forkerte, da vægttab og – ikke mindst – vedligeholdelse af vægt er en proces, der kræver en holistisk tilgang. Og det er lige præcist, hvad Per Nielsens program har: En sund og respektfuld tilgang til, hvordan kroppen arbejder, forbrænder og konverterer energi til enten fedt eller muskler.

Er det dyrt at følge denne kur?

Nej, det kan man ikke sige. Selve træningsprogrammet til vægttab (der er unikt opbygget til hver enkelt) koster 649 kroner, og det er altså småpenge i relation til dets effektivitet og det faktum, at programmet udarbejdes individuelt til hver person, der køber det.

Maden er heller ikke dyr – ofte er det faktisk billigere at spise ordentligt end at spise det junk, som alt for mange danskere hælder i sig.

Hvorfor overhovedet gøre det?

Hvis du ikke har noget problem med en overvægt og det faktum, at du – som følge af din overvægt – med stor sikkerhed vil udvikle følgesygdomme som diabetes, er der ikke nogen grund til at gøre noget ved det. Du skal selvfølgelig også være i overensstemmelse med, at du er meget lidt attraktiv som overvægtig at dine knæ med tiden vil blive slidt i stykker af din vægt, dit sexliv være en skygge af, hvad det kunne være osv.

Var det grunde nok?