Fejde på ferien?

Fejde på ferien?

Skændes på ferie? Nej vel? Det er der faktisk mange, der gør. Hvad er det så, der kan få par på nakken af hinanden på en ferie? Min kæreste og jeg er netop kommet hjem fra en lang weekend til London.

Vi var heldige at få købt billige flybilletter til London, og så var det jo bare med at komme af sted. Vi havde kun et enkelt sammenstød, men det fik os til at snakke om, hvad det er, der kan gå galt på en ferie:

Gode måder at undgå skænderier

  • Aftal, hvornår I tager af sted til lufthavnen. Planlæggeren i parret vil gerne tage af sted 3 timer før for hvad nu hvis situationer, mens den anden måske synes, 1 ½ time er alt rigeligt. Hav aftalt et tidspunkt inden afgangsdagen.
  • Der er ikke noget, der kan skabe konflikter som navigation. I har lejet en bil til at tage på sightseeing i, og I kan ikke finde jeres destination. Brug kort på telefonen, eller spørg om vej.
  • Kigger hun eller han på andre på stranden? Og ja – man kan godt se det, selv om du har solbriller på. Eller måske flirter med bartenderen? Det er et absolut nej, når I er afsted som par – med mindre I begge er OK med det selvfølgelig.
  • Hav snakket om, hvad der er for en slags ferie, I skal på. Vil den ene måske party og drikke hele natten, og den anden gerne vil tidligt op og have en aktiv dag. Hav afstemt jeres forventninger inden.
  • Penge kan også være en årsag til konfrontationer på en ferie. Hav aftalt et budget, inden I tager afsted, så der ikke er uklarhed om, hvor mange penge I bruger på ferien.
  • Husk også at få noget at spise – der er ikke noget som at være træt efter en rejse – og sulten – der kan få os til at fare i håret på hinanden.

Og det sidste råd er nemt set far min side: Sørg for at give hinanden jeres vilje i at vælge rejsemål! For eksempel vil jeg bare afsted til Miami til vinter. Og det kommer vi 😉