Fandt en god låneside på Google

Fandt en god låneside på Google

Det er faktisk interessant at surfe rundt i den største søgemaskine af dem alle Google.dk, for der er godt nok mange online lån udbydere på markedet. Jeg synes bare, at det kan være svært at overskue, når der er så mange udbydere, så tit lukker jeg bare ned igen.

Min arbejdskollega Hans Christian og jeg snakkede faktisk om at låne penge online den anden dag på arbejdet. Han har ingen erfaring med at låne penge generelt, for han arvede flere millioner, da hans far døde for mange år tilbage.

Men Hans Christians nevø Klaus låner tilsyneladende af og til penge på nettet, og han kunne anbefale siden med SMS lån nu. Klaus bruger altid Kviklaan-info.dk, for som han siger, så er jeg fri for at bruge måske timer på at surfe rundt på nettet. Hos lånesiden Trygt.dk finder man de billigste og mest troværdige lån udbydere på markedet, og det tager kun få minutter at ansøge, og få timer inden svaret kommer. Han brugte det for eksempel, da han skulle købe et nyt USB lydkort til sin computer.

Jeg er dog stadig i tvivl om, om jeg skal låne disse penge online. Pengene skal bruges på min store lidenskab, som er veteranbiler, og hvis min kæreste Lene finder ud af det, så bliver hun tosset. For at holde det lidt skjult bliver jeg nødt til at låne pengene online, for så behøver jeg ikke at stille sikkerhed. Skal der stilles sikkerhed, så skal Lene jo også skrive under på, at banken tager pant i vores kolonihavehus.

Online forbrugslån

Med et online forbrugslån kan jeg låne uden sikkerhed og kaution på denne hjemmeside, og så siger jeg bare, at bilen tilhører en anden. Jeg har før haft biler stående, så det tænker hun sikkert ikke over. Lene bruger jo også mange penge på tøj og sko, men hun mener ikke, at jeg må bruge penge på biler, da det bare er sjov og ballade. Det er det måske også, men jeg elsker at gå og nusse med bilerne, og så længe at jeg også nusser Lene en gang i mellem, så går det jo nok 🙂

Jeg har det selvfølgelig ikke godt med at stikke Lene en lille hvid løgn, men omvendt så er det min store passion. Hvorfor skal jeg ikke have lov til at dyrke min eneste interesse, som alle andre gør? Der er mange som bruger tusindvis af kroner på golf og cykling, så hvorfor må jeg ikke.

Lene spørger da aldrig mig, om må hun købe nyt tøj, eller en ny symaskine hvis den går i stykker. Lenes store interesse er at sy, og hun bruger gerne timevis på det hver dag. Det har jeg det også helt fint med, men hvorfor må jeg så ikke bruge tid og penge på min hobby.

Mine kammerater siger godt nok, at jeg er under tøflen, selv om at jeg mener, at vi bare respekterer og lytter til hinanden. Men jeg kan da godt se, at det går mere og mere i retning af, at det er på Lenes præmisser og ikke vores fælles.

Måske jeg bare skulle sige det, som det er. Lene jeg vil låne penge til den gamle Bentley, og hvis ikke jeg må det, så må du heller ikke få flere nye symaskiner. Jeg ved bare ikke, om jeg tør sige det, for hun har godt nok temperament. Måske jeg bare skulle nøjes med en plakat af bilen bare for husfredens skyld.

Har du brug for at låne penge nu og her hos videre til Kviklaan-info.dk. Lån penge udbetaling med det samme, kan du roligt tage bogstaveligt. Visse af låneudbyderne, som VIVUS.dk, tilbyder udbetaling af lån på 1 minut døgnet rundt 24/7.