Guide til valg af cover til iPhone

Guide til valg af cover til iPhone

Står du og mangler cover til din iPhone, og er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan det være en god idé at læse med her, hvor jeg vil forsøge at guide dig igennem de mange typer covers.

iPhone covers blev oprindeligt lavet med det formål at beskytte netop din iPhone. Siden er der dog kommet mange nye varianter på markedet, og det er efterhånden gået hen og blevet mere et spørgsmål om at gøre sin iPhone mere personlig, end det er at beskytte den. Netop derfor findes der cover i alle regnbuens farver, i forskellige materialer og i forskellige designs, hvilket gør det sværere end nogensinde at vælge et ordentligt cover.

Det fleste iPhone-ejere er personer, der går op i detaljerne og finesserne omkring dette produkt, og som derfor ønsker at passe på sin iPhone, uden at det skal ødelægge detaljerne omkring den. Til disse ejere kan covers af typen; skins anbefales. Denne type cover er, som navnet antyder, et ekstra lag skind til din iPhone. Det er altså et beskyttende lag, der, når det er blevet slidt, blot kan fjernes igen. Skins er lavet af folie, hvilket gør, at det ligesom skærmbeskyttelse let kan sættes på og tages af. Covers af typen; skins fås i mange forskellige farvevarianter, men fås oftest med en eller anden form for struktur fx i form af et stykke træ, kulfiber eller endda guld. Det gør skins til et perfekt værktøj med det mål for øje at personalisere din iPhone uden at ødelægge designet, og på samme tid beskytte den. Skins af 3M folie kan anskaffes for omkring 150,-.

Cover til iPhone

Er man derimod typen, der kun går op i sin iPhones funktionalitet og ikke går så meget op i mobilens eget design, kan covers af typerne; hardcases eller bumpers godt anbefales. Hardcases er ligesom skin et cover, der har til hovedformål, at beskytte din iPhone mod ridser og ikke mod slag. Hardcases er det type cover, du kan få i flest farver og med flest forskellige mønstre og logoer, eller hvad man nu ellers kan komme i tanke om. Det består ofte af ét stykke plastik, der er formstøbt til at passe på bagsiden og siderne af din iPhone, men covers af denne type fås også nogen gange i to dele, hvor man først sætter en bagside på og derefter klikker en forsideramme på.

Vil man tage beskyttelse til det næste niveau og styrke din iPhone mod mindre stød, er en bumper det helt rigtige for dig. Covers af typen; bumpers er som regel enten lavet i gummi eller silikone, hvilket er mere absorberende ved tab af din iPhone. Bumper er et engelsk ord, der oversat til dansk betyder kofanger, og den virker da egentlig også på samme måde. Den sidder hele vejen rundt i siden på din iPhone og har ofte også en bagside i silikone. Bumpers kommer typisk kun i en enkelt farve, men farveudvalget er til gengæld stort. Bumpers ligger prismæssigt på samme niveau som skins.