Gulve og solskin

Gulve og solskin

Vi har i de sidste 15 år kæmpet hårdt for at nå vores mål her i virksomheden. Men nu er vi faktisk derhenne, hvor vi har købt et stykke jord. Lidt uden for Kolding. Vi vil opføre en ny bygning, hvor vi kan huse vores medarbejdere. En kontorbygning. Vi har fået mange nye medarbejdere over de sidste 5 år og de forhold, vi tilbyder dem lige nu, er ikke de bedste. Vi vil jo gerne beholde vores medarbejdere i mange år fremover. De skal have lyse og store rum. De skal have hæve-sænkeborde, og de skal selvfølgelig også have en kantine, hvor de kan nyde deres frokost. De skal også have et lækkert møderum.

Arkitekten

Vi har haft møde med arkitekten, som er ved at tegne kontorbygningen. Planerne, han har lavet, ser gode ud. Vi får en bygning i 2 etager. Og vi får plads til at udvide vores aktiviteter. Jeg spurgte arkitekten, om han havde en idé om, hvad det vil koste os. Han gav os en cirkapris. Der er så mange ubekendte faktorer endnu. Men han vil gerne give et mere præcist budget, når vi har bestemt os for hvilke vinduer og gulve vi skal have i bygningen.
Brochurerne, han havde med sig, viste os forskellige løsninger til vinduer og gulve. Men de indeholdt ikke prislister. Desværre. Det ville ellers have lettet beslutningen noget. Vi har derfor besluttet at mødes med arkitekten i næste uge, når vi har besluttet os for, hvilke firmaer vi vil bruge.

Gulve

Jeg har derfor sat mig i hovedet, at jeg vil bruge min eftermiddag på at se på gulvløsninger. Min partner ser på vinduer. Lige nu har jeg googlet lidt rundt for at finde gulvfirmaer. Det er ikke helt nemt. Der er jo ikke tale om, at vi skal have slebet et trægulv inde i hjemmets stue ned og få det lakeret på ny. Der er tale om en arbejdsplads, hvor der skal helt nye gulve ind. Og der er tale om ret mange m2. Jeg forsøger derfor igen på Google: ”Gulvfirma trekantsområdet”. Det kan jo godt tænkes, at Google ikke fandt alle gulvfirmaerne, da jeg bare søgte på ”gulve Kolding”. Og ja, jeg er heldig. Google finder nogle flere firmaer.

Yes! Solafskærmning

En hurtig scanning ned over listen viser mig, at der er et firma, som er specialiseret i gulvløsninger til erhvervsbrug. Det er helt sikkert det firma, jeg skal have fat i. Jeg håber, de har tid til et møde med mig i morgen. Hip hurra! De kan også levere solafskærmning, og det har vi altså brug for!

Det ville være rart, hvis de kunne sende en repræsentant ud på byggepladsen, så vi kan få en konstruktiv snak om mulige løsninger – og priser. Jeg har en lille idé om, hvad det kan komme til at koste, men jeg tager ikke nogen beslutninger, om det før end jeg ved mere præcist.

Jeg kan se, at de har erfaring med både industri- og kontorbygninger. Er der en forskel? Det har jeg egentlig aldrig tænkt på før. Men hvorfor dog ikke? Slitage på gulve er jo forskellig. Nogle steder bliver der rullet med kontorstole over gulvene – andre steder skal gulvet holde fast på tunge maskiner.