Hvordan skal drømmehuset se ud?

Hvordan skal drømmehuset se ud?

par i husMange nygifte par beslutter sig for at flytte sammen i hus. Det er dog ofte en udfordring for mange at blive enige om hvordan det skal se ud, alle har ofte en forventning om hvordan drømmehuset skal se ud og det er ofte ikke de samme forventninger de har. Det kan derfor også ofte være svært at blive enige om hvordan huset skal se ud når man nu flytter sammen.

 

 

Hvor mange penge vil man investere?

Det er måske svært at blive enige om hvor mange penge man er villige til at smide efter boligen. Det kan være manden har en forhåbning om at smide 10.000 kroner efter et fedt tv, hvor konen måske snarere har en idé om at bruge 10.000 kroner på et nyt gulvtæppe. Det er derfor ofte en udfordring at blive enige om hvor mange penge man er villige til at bruge. Det kan derfor være en god idé at snakke om det før man køber hus og så selvfølgelig være villig til at gå på kompromis, ligesom med alt andet i et forhold.

Hvor er man om 10 år?

Når man skal indrette sit hus er det en meget god idé at tænke over hvordan man set sig selv og huset om 10 år. På denne måde undgår man en masse impulskøb og får lagt nogle tænker bag sine indkøb. Som ung nybagt par er det måske ikke bankkontoen der er i top, specielt ikke hvis man lige har købt sig et nyt hus. Hvis man forstiller sig at skulle have børn eller man måske allerede har så er det en god idé at tænke over at det også kommer til at koste noget.

Hvordan skal børneværelset se ud?

Det er en god idé at stille sig masser af spørgsmål når man købet hus og specielt når man skal indrette huset. Det er derfor utrolig vigtigt at tænke på børneværelser og praktiske lokaler når man køber hus. Noget så grundlæggende som børneværelserne er super vigtigt at tænke over, små børn kræver nemlig meget plads og det er derfor en meget god idé ikke at vælge det største værelse i huset til soveværelse men måske giver plads til børnene i stedet.

Bliv enige om økonomien

Når man bliver mand og kone indebærer det masser af ansvar over for sig selv og ikke mindst overfor hinanden. Det indebære ting såsom ikke at gå i byen for 500 kroner hver weekend, da pengene ikke ligefrem flyder som nygift. Det indebære også at man ikke laver en impulsshoppingtur med veninderne og brænder 1500 kroner af på nye sko og tasker. Snak om økonomien sammen og brug penge på hinanden i stedet. På den måske kan I have en større motivation til at tage en weekend fri til at være værelserne eller renovere kælderen. Hvis man der imod allerede køre træt i hinanden fra starten af kan det altså blive en drøj omgang at skulle bo sammen 24/7 og på samme tid have samme økonomi.

Så tænk over hvordan I kan hjælpe hinanden med boligen, giv plads til børnene og hinanden. Hvis du vil læse mere om boligartikler og andre gode råd så besøg www.endeligonsdag.dk for mere.