Nytårskjoler – nu igen

Nytårskjoler – nu igen

Man ved det jo egentlig godt allerede den 1. januar, men man udskyder det gerne i længere tid – der skal findes en ny nytårskjole til næste år. Heldigvis er i ude i god i tid i år, eller jeg er i hvert fald gået i gang med at undersøge markedet allerede, der kan nemlig godt være langt fra tanke til handling med nytårskjolerne.

Den perfekte kjole

Det er jo nok lidt søgt, for den perfekte kjole tror jeg ikke findes og hvis den gør så ligger den nok lidt udenfor for budget. Tilgengæld mener jeg ikke det er søgt at finde den perfekte kjole til lejligheden, men det kan så også godt tag lidt tid. Det første man skal i gang med er at finde ud af hvor selskabet er, det er jo ikke alle kjoler der passer ind i alle selskaber. Normalt er det ikke noget der bekymre mig, men jeg synes det er en aften hvor der skal være plads til alle.

Inspiration

Jeg er blevet god til at hente inspiration fra andre sider på nettet der også skriver om tøj og mode, og derfor så fandt jeg også det her indlæg om nytårskjoler. Generelt så skriver Helene på lugsus.dk rigtig mange spændende indlæg af høj kvalitet, så der kan jeg bestemt godt anbefale at man følger med.

Sidste år skrev jeg denne her artikel om emnet, og alligevel sidder jeg her igen og kigger nettet tyndt efter potentielle kjoler.

Genbrug kan blive en realitet

Der er ikke noget i vejen med genbrug, det er faktisk meget oppe i tiden at arbejde med second hand, og der findes nogen rigtig gode steder hvor man både kan sætte sine egne ting til salg, men også har mulighed for at købe tøj billigt. Normalt når man taler om genbrug, så tænker folk kirkenskorshær og den slags, men sådan behøver det slet ikke at være og der er faktisk et kæmpe marked for genbrug, tag fx. Trendsales.dk eller bda.dk som er 2 kæmpe store portaler som udelukkende har fokus på, at folk kan sælge brugte vare.

Et godt tip til genbrug kan også være at bytte med veninderne, måske ikke dem man plejer at holde nytår med, for så er kjolen jo lidt set og brugt i omgangskredsen allerede, men det kan være nogen af de veninder du ikke ses så tit med. Selvfølgelig skal have samme smag, men det plejer ikke at være et stort problem med lige netop nytårskjolerne.

Hvis du slet ikke kan finde nogen kjoler, så kan du overveje gallakjoler, de kan snildt gå for at være nytårskjoler i mange situationer. Egentlig er det nok lidt overdrevet at man går så meget op i det, for en kjole fra skabet kan jo sagtens gøre det, men det handler nok lidt om, at det kun er den ene gang om året man får lov at give den fuldgas!