Pige flyverdragt – så lækker

Pige flyverdragt – så lækker

En af de andre mødre i Lauras børnehave er jeg efterhånden blevet ganske gode venner med, fordi vi tit mødes og snakker lidt, når vi henter vores børn i børnehaven. Hun har en dreng på alder med Laura, og de går i den samme stue i børnehaven, så de to små kender også hinanden godt og leger meget sammen.

Første gang, jeg snakkede med hende, var en dag i det sene efterår, da vi begge to hentede vores børn på samme tid. Jeg kunne ikke dy mig for en bemærkning om, at det var en meget lækker flyverdragt, hendes søn havde. Og så fortalte hun, at den havde hun faktisk selv syet til drengen, og så sagde hun med et lille suk, at det nok ikke blev til så meget mere med at sy tøj til drengen, for nu havde hun fået et fuldtidsarbejde, så det kneb med tiden til at sy, da hun også havde en lille pige på bare tretten måneder, der går i vuggestue.

Og jeg kan virkelig godt lide at sy, men det er sjovere at sy og strikke babytøj end tøj til de større børn, så den tid, der bliver tilovers i en travl hverdag, ville hun hellere bruge til at sy til den lille pige end til Claus, som hendes søn hedder.

Det kunne jeg godt forstå, selv om jeg må erkende, at jeg ikke selv syr noget af Lauras tøj, for jeg har aldrig rigtig været særligt god til at betjene en symaskine, så jeg har opgivet på forhånd. Men jeg går nu meget op i Lauras påklædning, for som kvinde er det vel naturligt, at jeg interesserer mig for pigetøj i det hele taget, og jeg vil gerne have, at min datter ser ordentlig ud i tøjet.

Vi fik en hyggelig sludder om påklædningen til vores små øjesten, og vi var enige om, at noget af det mest besværlige er deres overtøj, for det skal jo både være praktisk og solidt, og så må udseendet i mange tilfælde komme i anden række.

Selv faldt jeg for nogle få uger siden over et godt flyverdragt tilbud i en forretning inde i byen, der også er online: http://beeboo.dk/category/flyverdragt-9/ . Det var en flyverdragt i et anerkendt mærke, og den passede Laura perfekt, så jeg købte den, selv om jeg nok synes, den ser en smule kedelig ud. Men heldigvis er Laura ligeglad, for hun er endnu ikke begyndt at interessere sig så meget for, hvordan hun ser ud i tøjet.

Det måtte jeg også konstatere, da jeg for nogle måneder siden tog hende med i byen for at få købt et sæt regntøj til hende. Eller måske bare et sæt regnbukser som her: http://beeboo.dk/category/regnbukser-med-og-uden-seler-421/ Jeg havde forestillet mig, at hun skulle have et sæt i en stærkt gul eller orange farve, men det var Laura slet ikke interesseret i, for hun forelskede sig i et lidt kedeligt udseende sæt i en mørkeblå nuance. Her gik jeg og troede, at små piger holder af stærke farver, men det var i hvert fald ikke tilfældet i den situation, men det kommer nok, når hun bliver lidt ældre.