Savner Barcelona

Savner Barcelona

Det var en helt anderledes påske end den, vi havde forestillet os. Men det kunne jo ikke være anderledes. Vi havde ellers fundet nogle gode flybilletter til Barcelona. Men den tur måtte vi jo aflyse. Vi fik et tilbud om at ændre datoerne for vores rejse uden ekstra omkostninger. Vi skulle bare bestemme os hurtigt for, hvornår vi ville afsted. Men med den situation, som hersker i Spanien, så har det været umuligt at kunne sige, hvornår vi vil afsted. Det ville ganske simpelt være uforsvarligt af os at rejse derned. Vi bad derfor flyselskabet om at få vores penge tilbage. Det fik vi – i form af et tilgodehavende hos dem. Det er ok.

Vi er optimister

Vi har jo optimismen med os, så vi kommer da til at bruge det tilgodehavende på nogle andre billige flybilletter. Når vi altså ved, at det er sikkert at rejse derned igen. Eller hvis vi beslutter os for at rejse til et andet sted i Middelhavet for at holde ferie.
Det var dog en skuffelse, at vi måtte aflyse påskeferien og blive hjemme. Vi havde jo regnet med, at vi skulle derned for at opleve storbyen og få lidt mere sol end her. Men når det nu ikke kunne være anderledes, så sætter vi vores lid til, at vi kan komme på efterårsferie og på den måde, måske forlænge en dejlig sommer. Tingene ser jo ud til at gå i den rigtige retning nu.

Flybilletter er ikke dyre

Så lad os håbe, at de også i Spanien finder ud af at åbne deres samfund igen. Det er jo vores favoritdestination. Men eksperterne er jo allerede begyndt at tale om, at der kommer endnu en epidemi-bølge til efteråret. Så det er måske en god idé at helgardere sig og lede efter nogle andre flybilletter. Vi håber dog stadig, at vi kan komme til Spanien igen.