Tunge grimme øjenlåg

Tunge grimme øjenlåg

Tunge øjenlåg, hævede øjne og mørke rande under øjnene er helt almindelige problemer. Det kan være nedarvet og i dine gener eller en del af at blive ældre. Øjenlågsoperation kan skrue tiden tilbage. Øjenoperationen strammer huden op over øjnene og giver dig et yngre mere udhvilet look.

Gode tips FØR operation af øjenlåg

Før du giver dig i kast med det, er her nogle ting, vi ville ønske at have vidst, før vi gik i gang med en øjenlågsoperation.

 

  • Nogle gange er der fornuft i at spare penge på et indkøb eller investering. Og andre gange er der ikke. En øjenoperation er der, hvor du ikke ønsker at spare penge, fordi det handler om dit ansigt og dit helbred.
  • Det tager tid at finde den rigtige øjenlæge. Vi skulle bruge en i Københavnsområdet, og uanset om vi søgte efter øjenlæge København, øjenlæge Hellerup eller øjenlæge Charlottenlund, fik vi gode henvisninger til denne: https://ohd.dk/ojenlagsoperation/ Uanset, hvor du bor i landet, bør du søge online og spørge venner og bekendte, om de kan henvise dig til en god øjenlæge.
  • Det er helt normalt at være nervøs inden en øjenoperation. Er du nervøs, så tal endelig med din øjenlæge inden operationen – også gerne nogle få dage før operationen, så du ved, hvad du går ind til.
  • Hævelsen vil gå ned hurtigere, hvis du ikke bruger makeup eller bruger kontaktlinser. Dette bør du undgå i mindst en uge. Og gerne to uger faktisk.
  • Mens du heler, er det vigtigt, at du giver dig selv pauser. Arbejder du på et kontor for eksempel, bør du tage pauser fra skærmen. Undgå også hård motion i den første tid, når du heler. Sov også med hovedet hævet de første uger.
  • For at vurdere resultatet bør du vente et år, før at det har stabiliseret sig. Først der er det muligt for dig at se det færdige resultat.