Amager Blomster

Amager Blomster

I blev gift på rådhuset sidste onsdag. Det var en festlig begivenhed. Og nu, hvor I er kommet jer efter alle festlighederne, så er det på tide, at I får sagt tak til alle jeres gæster, som kom og deltog i jeres dag. Det her med at sige tak, er noget, I er meget opmærksomme på. I ved også, at der er forskellige måder at sige tak på. Der vil være mange telefonopkald, hvor I bare lige ringer op for at sige tak for gaven, og at I sætter pris på at jeres venner kom til festen. Men der vil også være nogle af jeres gæster, der skal have en lidt større tak. Fx din tante, som bor ude på Amager.

Udbringning på Amager?

Hun har givet jer en meget værdifuld gave. Og hun holdt en meget smuk tale for jer. Hun skal have en buket blomster, synes I. Den skal være flot, og den skal være overvældende stor. Hun kan godt lide overdrivelser. Du har derfor søgt meget præcist på internettet efter ”blomsterlevering på Amager”, så du nemt kan sende buketten til hende. Din erfaring er jo, at jo mere præcist, du kan lave dine søgninger, desto mere tid sparer du foran skærmen. Og det er du meget opmærksom på.

Mange muligheder for blomsterarter

Spørgsmålet er så, hvilke blomster, der skal i buketten. Det kommer måske også an på, hvilke blomster, den forhandler du fandt, har i sin fysiske forretning. Det skal jo være friske blomster. Ikke sådan nogle lidt slatne nogen, der vil visne i løbet af en halv dag.

Du ringer derfor op til blomsterhandleren. Spørger ind til, hvilke friske blomster han har i forretningen i dag. Får ham til at lave en smuk og overvældende stor buket. Og han tilbyder dig at skrive et kort for dig, som bliver leveret sammen med buketten.