Instrumentforretning med det hele

Instrumentforretning med det hele

Det er lige på falderebet. Julen står for døren og I skal have købt den sidste julegave – altså af de store gaver. Der vil være mange flere af de små julegaver at købe i løbet af den kommende uge. Men lige nu er det en større gave til jeres søn. Han er 11 år gammel. Han har besluttet, at han vil være rockstjerne. Og her er det, at I er glade. Han har endelig givet udtryk for, at han kan lide musik. Det har ellers bekymret jer, at han slet ikke har ytret sig omkring musik. Musik er jo en meget vigtig faktor i jeres liv. I lytter til musik overalt. Og I lytter til mange forskellige slags musik. Men mest rock.

Røgmaskine som supplement

Da jeres søn så fortalte om sin drøm om at blive rockstjerne, var der ikke nogen tvivl i jeres sind: Han skal have en guitar. En elektrisk guitar, som han kan lære at spille på. Og som supplement til guitaren, så skal han også have en røgmaskine fra Danguitar, så han kan lave den effekt, som han godt kan lide, når han ser en koncertvideo fra YouTube.

I har allerede lavet de første søgninger efter en guitar til jeres dreng: I var på Google og skrev bare: ”Guitar salg”. Det var ikke så god en søgning. I blev henvist til en del private, der bare skal af med en guitar. De skrev ikke noget om type, brand eller stand på guitaren. I prøvede også med ”Billig guitar” – det var lidt bedre. I fik nogle henvisninger til nogle gode forretninger med musikinstrumenter. I indså dog, at I har brug for lidt vejledning – sådan face to face. Mange af de forretningers beskrivelser af de elektriske guitarer, som I så, var næsten ikke til at forstå. Det var noget med forstærkere og højtalere.

Danguitar har god service

I fandt derfor adressen på den nærmeste store instrumentforretning i det område hvor I bor. Og det, der skal ske i dag, er, at I skal besøge den, for selv at se og forstå, hvad det hele går ud på, når man skal købe guitar. Og jo, der er mange forskellige muligheder: I kan få en pakkeløsning, som indeholder alt, hvad den nye guitarist har brug for. I kan også vælge at stykke en pakke sammen til ham, som består af måske en lidt bedre elektrisk guitar og lidt bedre højtalere. Og ja, som supplement til guitaren, som I selv vælger, så er der en billig røgmaskine med i købet – gratis. I får god vejledning i butikken. I får svar på alle jeres spørgsmål. Og I får faktisk lavet en fornuftig gave til jeres søn: Der vil være alt i guitar-pakken, som han har brug for. Inklusive forstærkere, højtalere og hovedtelefoner, så han også kan øve sig uden at forstyrre jer en sen aften.

Det bliver en stor pakke. Sådan volumenmæssigt. I får derfor lovning på, at den vil blive kørt ud til jeres bolig i løbet af de kommende dage – sådan imens drengen er i skole. Det skal jo gerne være en god stor overraskelse for ham.