Det bliver Grækenland

Det bliver Grækenland

Vi er allerede ved at lægge vores planer. Vores ferieplaner altså. Det er sådan en ting, som mange mennesker gør her i slutningen af september. De er vendt hjem fra en skøn sommerferie. Har mod på at holde efterårsferie og diskuterer ivrigt vinterferien. Juleferien ved vi jo alle sammen, hvordan den bliver brugt. Så den er der ikke nogen grund til at diskutere.

Min kollegas ferie

Jeg sidder her og taler om ferie med min kollega. Hun har haft en skøn ferie til Spanien i år. Brugte 14 dage dernede i det sydlige og er kommet tilbage med et look, der får hende til at ligne en fotomodel. Hun er vist også blevet forelsket. Jeg skal hele tiden høre om en eller anden Pablo. Det er sødt at høre på hende. Hun taler meget om, at hun skal til Spanien igen i efterårsferien. Hun håber, at hun skal se Pablo igen.

Jeg er til Grækenland

Selv har jeg en plan om at finde en billig rejse til Grækenland. Ikke fordi jeg skal ned og forelske mig i en eller anden Kostas. Jeg skal bare ned og nyde sol, strand og god mad. Jeg elsker græsk mad. Hvis jeg kan vælge imellem græsk eller italiensk olivenolie i supermarkedet, så vælger jeg altid den græske. Der er ligesom mere umami i den græske. Ved ikke, hvorfor. Sådan er det bare. Jeg fortæller ikke så meget til min forelskede kollega om mine planer. Hun finder ud af det. Hun ved jo godt, at hun ikke kan tage på ferie i efterårsferien. Jeg måtte jo vikariere for hende i den ekstra uge, hvor hun blev væk. Det er min tur til at komme på ferie. Efter en lang og kedelig sommer, hvor der ikke skete noget som helst. Hverken i mit liv, eller her på arbejdet. Åh, det bliver skønt at komme væk fra rutinen her.