Internetlån

Internetlån

Der findes et stort antal internetlån på internettet. Det ser ud til at være forbrugslån, online kassekredit lån, SMS-lån, mobile lån, minilån og kviklån. Det drejer sig om forbrugslån, hvor man ikke garanterer lånet., altså hvor man slipper for at stille sikkerhed  Du kan låne fra alt mellem kun 500 kroner og så meget som 350.000 kroner uden sikkerhed. Det er mange penge at låne uden at forklare, hvad man vil gøre med dem.

  • Man kan ikke få et internetlån, hvis man er registreret i Ribers kreditformation
  • Du skal være mindst 18 år gammel for at få et internetlån

Når der ansøges om et internetlån, skal dette ske via kreditinstituttets hjemmeside, hvor ansøgningen er placeret i form af en skabelon.

Hurtig ansøgning og udbetaling

Du kan lave en ansøgning meget hurtigt, og du kan gøre det hjemmefra på din bærbare på sofaen. Mange steder vil de modtage et svar inden for 30 sekunder og hurtig udbetaling på 30 minutter døgnet rundt. Det er en af grundene til, at internetlångivning er så populær. Det er let og hurtigt at optage disse online lån, og der stilles ingen spørgsmål. Du behøver ikke gå hele vejen til banken og tale med en bankmand for at få et lån.

Når de sammenligner internetlån, skal de sammenholdes med den årlige procentdel af de årlige omkostninger i procent. Som altid ydes på lånet, fordi den Bank, der yder lånet, skal gøre det i henhold til dansk lovgivning. Man kan også finde gratis internetlån. Ferratum tilbyder at låne dig 15.000 kroner gratis som nye kunde, og Vivus tilbyder at låne dig 6.000 kroner med 50% rabast på renter og gebyrer.

Internetlån er almindeligt kendt for at være meget dyr. Fordi de ikke garanterer lånet, og fordi det er et forbrugslån, løber långiveren en stor risiko ved at låne dig pengene. Det betyder, at lånet vil blive dyrt i form af renter og gebyrer. Det er holdningen hos bl.a. Mange danskere, der bruger det forkerte Internet og derfor ryger i Ribers.

Låneberegner

Næsten alle realkreditinstitutter og banker har en krediterklæring på deres hjemmeside for at hjælpe deres kunder med en låneberegner. Men man skal være opmærksom på de forskellige låntagere på internettet. De bør være klar over, at de ikke kan bruge dem til at sammenligne priser med hinanden.

Der er faktisk en forskel mellem den skattemodel, man bruger til at beregne prisen efter skat. Desuden er der forskel på valget af tilbage diskontering af beløbene. Desuden forventer de fleste låntagere at låne 80% af deres ejendom. Hvis dette ikke er tilfældet, kan beregningen være direkte ukorrekt. Du kan betale en uafhængig konsulent for at finde det billigste lån til dig eller benytte dig af en låneberegner.

Du skal også være klar over, at du ikke kan bruge en realkreditregning til biler og omvendt. Hvis du bruger en forbrugslån beregner, så brug en kredit lommeregner for det lån, du leder efter. og find det billigste.