Italien er bare bedst

Italien er bare bedst

Vinterferien er lige overstået. Det var skønt. En lille skiferie i Norge, hvor I fik prøvet at stå på ski igen. Det var dejligt. Men nu skal februar altså overstås, og I er allerede tilbage i den vante rutine med skole, arbejde, pligter og aktiviteter. Det er sådan set også rart. Ude er godt, hjemme er bedst, –siger de kloge. Har de ret? Ikke helt, hvis I skal sige jeres mening. Ude er nemlig rigtig godt. Det er spændende at rejse på ferie. Det er spændende at møde nye mennesker og nye kulturer. Om det handler om at skulle møde dygtige skiløbere i Norge eller Zorba-dansende grækere i Grækenland, er sådan set ikke afgørende for jer. Det handler om at møde mennesker på det sted, I besøger, og så handler det om at få nye venner derfra.

Sommerferie i Italien

Derfor er I allerede i gang med at planlægge sommerferien. Og som tidligere sommerferier skal det være en campingferie. I har nemlig oplevet, at på en camping møder I nemt mennesker – både udlændinge, men så sandelig også lokale.
I har besluttet, at i år skal det være camping i Italien i egen bil. I har ikke været i Italien før. Den sidste campingferie, I var på, gik til Kroatien. Det var skønt, og I mødte mange spændende mennesker. Også nogle, der var lidt irriterende. Men den smukke kyst, der i Kroatien fik jer til at spørge jer selv om, hvordan kysten på den anden side af Adriaterhavet ser ud.

Adriaterhavskysten

Derfor sidder du lige nu og google efter ”Muligheder camping Adriaterhavskysten”. Og ja, du har da fundet nogle forslag til en campingferie der. Du kan dog se, at det er den nordligste del af Adriaterhavet, campingpladserne ligger på. Det er fint. Jo længere sydpå jo varmere bliver det jo. Og Adriaterhavet strækker sig jo ret langt sydpå. Og varmen kan være svær at klare – især i de områder, hvor de når op på omkring 40 graders varme i juli måned, hvor I har tid til at komme på ferie.
Du kan se, at de campingpladser ved Adriaterhavskysten som sitet du kigger på, tilbyder, har mange faciliteter. Ikke kun er spisesteder, swimmingpools, hvide sandstrande og fodboldbaner. Der er også diskoteker og beach-bars. Der er alt, hvad en solhungrende familie ønsker sig. Gode faciliteter. Du kigger også efter nogle udflugtsmuligheder.

Tæt på Vendig!

Du opdager, at en af campingpladserne ligger ret tæt på Venedig. Så du googler lige, hvad den gennemsnitlige dagtemperatur i Venedig er i juli måned. Du kan se, at den ligger på ca. 26 graders varme. Det er til at holde ud. Du ser også, at vandtemperaturen er 25. Lækkert. Det bliver absolut en kandidat til sommerferien: Camping ved Adriaterhavskysten.

Inden du kaster dig ud at finde priser og eventuelt booke, vil du lige vende ideen med familien. I har jo ikke rigtigt fået talt om sommerferien endnu. Men du har faktisk lyst til at booke allerede nu. Tanken om, at I allerede her i slutningen af februar ved, hvor I skal hen, kan du godt lide. Det bliver nemmere at budgettere, når man ved det i god tid.