Klar til Fyn

Klar til Fyn

Alle taler om, hvor svært det er at komme igennem denne verdensomspændende krise, som vi er havnet i. Alle beklager sig, og alle synes, de har det svært. Ok. Der er mange, der har det svært. Men vi er altså nogen, der slet ikke fatter, hvorfor der skal være så meget jammer.

På landet

Jeg bor på landet. I et lille hus med stråtag. Og jeg har, en vidunderlig have, som jeg bruger flittigt. Den danner spisekammer for mig: Jeg dyrker massevis af grøntsager i den. Der er også et stort bed med krydderurter. Og nede allerbagerst ved skellet til naboens mark har jeg et hønsehus. Mere har jeg ikke brug for. Friske grøntsager og friske æg. Og når jeg ikke fodrer hønsene eller luger i mine bede, så sidder jeg på min terrasse og nyder, at fuglene kvidrer. Og jeg nyder udsigten ud over markerne og ned til havet.
Det kan da ikke være bedre.

Forstår det godt

Jeg kan da godt forstå, at alle dem, der bor i byen, har det svært. Det er ikke nemt at bo på 75 km2 og ikke engang have adgang til en park, hvor man kan gå en tur og nyde, at foråret er her. Men så vi jeg bare sige, at de burde lade være med at jamre. De har selv valgt det. De kunne have gjort som jeg: Finde et lille, bitte landsted få fundet en tækkemand på Fyn – for eksempel dem her: https://straatagfyhn.dk/, som kunne stå for en gennemgående reparation af stråtaget på huset og, så flytte herover.

Smukke Fyn

Her er så smukt. Og her er masser af muligheder for et sundt liv. Og helt klart: Børn ville sætte pris på at hoppe i trampolin i haven. Nu må de, så nøjes med pudekamp i soveværelset. Bevares, vi har ikke så mange barer og cafeer – men kan de bruge dem til noget i disse dage? Tror jeg ikke.