Møder i København

Møder i København

Selvom vi har haft skruet helt ned for blusset i virksomheden siden den her epidemi, brød ud, er vi positive. Vi skal nok klare skærene. Selvom det bliver svært. Så ved vi dog, at vi kommer på fuldt blus igen om nogle måneder. Og vi har ballast nok til at klare månederne uden de store indtægter.

Vi starter stille

Vi er så småt begyndt at forberede vores medarbejdere på, at de snart skal sørge for at stå tidligt op om morgenen, så de kan komme på arbejde igen. Vi er også ved at forberede dem på, at der kommer ændringer i vores politik omkring medarbejderne.
Vi har indset, at vi kan gøre meget mere for dem, uden at det faktisk kommer til at koste os ret noget. Det kan faktisk øge motivationen og dermed produktiviteten. Og det ser vi jo gerne.

En af de ting, vi har kigget på at gøre for vores medarbejdere ud over at sikre dem yderligere, er også at give dem stof til eftertanke. Både af den positive, men også af den udfordrende slags. Vi vil gerne nå ud til dem alle sammen.

Fyraftensmøder i Centrum

Derfor er vi lige i øjeblikket blevet enige om, at vi vil begynde at holde fyraftensmøder for medarbejderne. Der skal holdes et møde hver uge. Helst torsdag aften. Det er nemlig sådan en dag, hvor alle nemt kan nå at lave om på planerne, de har.
Vi har tænkt os, at møderne skal handle om ting, som berører vores daglige arbejde, men de skal også give værdi til medarbejderne. Så der vil være møder, der handler om lidt af hvert.

Vi har planlagt at holde møder med foredrag og efterfølgende diskussion. Der skal være møder, hvor medarbejderne direkte lærer nye færdigheder. Det kan være, fx være førstehjælp mv. Der er nok at tage fat i.
Det, som vi bare ikke kan forudse lige nu, er, hvor mange af vores medarbejdere der vil deltage i møderne fra gang til gang. Vi har selv en idé, der siger, at det vil blive mellem 15 og 20 personer. Alt efter mødets indhold.

De bedste mødelokaler

Det stiller nogle krav til os om at finde de bedst mulige mødelokaler. Det skulle jo gerne være nogle hyggelige møder. Så rammerne skal også være rare. Og det volder lidt besvær at finde sådan nogle lokaler. De fleste, vi har i tankerne, er sådan lidt hotelagtige i det. Det vil vi gerne væk fra.

Jeg har søgt på Google efter ”mødelokaler København” og har fundet adskillige, gode muligheder. De bedste mødelokaler fandt jeg her: https://mbkkursuslokaler.dk/moedelokale/ Jeg har faktisk fundet flere steder, som kunne komme på tale. Ingen af dem er hotelagtige. Et sted, jeg har fundet, har flere forskellige lokaler, et andet har kun et sted – det er på et kunstmuseum, og lokalet er flot – et tredje sted ligger i en nedlagt fabriksbygning og kan virkelig tilbyde mange forskellige aktiviteter.
Det har jo ført et nyt problem med sig for mig. Jeg er nødt til at diskutere det med min kollega: Skal vi holde alle fyraftensmøderne det samme sted, eller vil det være sjovere, at lokationen for møderne ændrer sig fra gang til gang?